Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση αγροτών από την ΠΕ Πέλλας: Προσοχή, μην δίνεται προσωπικά στοχεία σας, τηλεφωνικά ή μέσω email



Ενημέρωση των αγροτών, για τις πληρωμές από ενισχύσεις των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης

Με αφορμή τα κρούσματα εξαπάτησης κάποιων αγροτών από επιτηδείους που ζητούν τηλεφωνικά ή μέσω email, προσωπικά στοιχεία και τραπεζικούς λογαριασμούς, λέγοντας ότι τηλεφωνούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ή άλλες υπηρεσίες, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ενημερώνει τους αγρότες, ότι οι πληρωμές από ενισχύσεις των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), όπως Νέοι Αγρότες Υπομέτρου 6.1 , 1η & 3η πρόσκληση, Σχέδια Βελτίωσης Υπομέτρο 4.1 και Αγρότες του Υπομέτρου 6.3, Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων, γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο, στους τραπεζικούς λογαριασμούς, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη κατατεθεί με την υποβολή των αιτήσεων πληρωμής στην υπηρεσία.

Να επισημάνουμε ότι η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας(ΔΑΟΚ) δεν θα ζητήσει ΠΟΤΕ προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης (pin, κωδικός IBAN), καθώς δεν είναι απαραίτητοι, κατά την διαδικασία πληρωμής.

Να είστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν, μηνύματα (sms), μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλέφωνα που ζητούν προσωπικά στοιχειά.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.