Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Meteo: Τους -17 βαθμούς άγγιξε η θερμοκρασία σήμερα το πρωί



Πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ισχυρότατος παγετός σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής, ιδιαίτερα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έπεσε κατά τόπους κάτω από τους -16 βαθμούς Κελσίου. Η χαμηλότερη ελάχιστη καταγράφηκε στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας (θέση Βρύζες) με -16,8 ° C. 

Οι επόμενες χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, καταγράφηκαν σε Βλάστη Κοζάνης (-16,3), Σέλι (-14,2), Περτούλι Τρικάλων (-14,2), Λιβάδι Παρνασσού (-12,7) και 'Αγιο Παύλο Ημαθίας (-12,7).

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ JORDAN ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΓΕΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΣΑΜΠΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΦΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.