Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου από τον OLSC Thessaloniki Branch



Στις 19 Μαρτίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον άδικο και απρόσμενο χαμό του αγαπημένου Βαγγέλη Βρόντζου από τα Γιαννιτσά, που μας «άφησε» σε ηλικία μόλις 16 ετών.
Ο Σύνδεσμος OLSC Thessaloniki Branch (Liverpool FC Official Supporters Thessaloniki Branch), του οποίου φίλος ήταν ο Βαγγελάκης, είχε αποφασίσει τότε να τιμά τη μνήμη του  κάθε Μάρτιο.
Έτσι, το Σάββατο 19 Μαρτίου μέλη του Συνδέσμου ταξιδεύουν στα Γιαννιτσά, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο μνημόσυνο και στη συνέχεια να συμμετάσχουν σε ένα σύντομο φιλικό παιχνίδι μνήμης στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών.
Θα αγωνιστούν μεικτά η ομάδα 6X6 του συνδέσμου και όλα τα μέλη και φίλοι που επιθυμούν, η ενιαία ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας “Pellalaw United” και μέλη της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, στην οποία ανήκε και μέσα από την οποία μας ενέπνευσε για πρώτη φορά ο Βαγγέλης, συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και του Α.Σ. Γιαννιτσά.
 
"Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή"
"Ο Βαγγέλης μας δίδαξε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή. Αυτό το μάθημα, το χαμόγελο του, τιμούμε και γιορτάζουμε", επισημαίνουν τα μέλη του OLSC Thessaloniki Branch .
Να σημειωθεί ότι το μνημόσυνο του Βαγγέλη θα ξεκινήσει στις 10:00 και ο αγώνας στις 11:30.

Μέχρι τις 19 Μαρτίου θα τοποθετηθεί, σε εμφανές σημείο του συνδέσμου, κουτί συγκέντρωσης χρημάτων, ενώ για την παρακολούθηση του φιλικού αγώνα στα Γιαννιτσά θα κόβεται επί τόπου εισιτήριο με συμβολικό αντίτιμο. Ό,τι ποσό συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του αγώνα αλλά και από τις συνεισφορές του συνδέσμου και των υπόλοιπων ομάδων και φίλων τους, θα κατατεθεί στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Ανάπηρων Νομού Πέλλας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.