Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κύπελλο καράτε Open Series: 6 χρυσά, 4 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια για τον ΑΣ Καράτε ''Η Αλμωπία''



Το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2022 διεξήχθη το κύπελλο καράτε Open Series στην Βόρεια Ελλάδα στον Κολινδρό νομού Πιερίας. Ένα κύπελλο που στέφτηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με πρωτόγνωρη συμμετοχή 701 αθλητών για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας καθώς συμμετείχαν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από νησιά.

Εν μέσω κορωνοϊού το Καράτε φώναξε παρόν και το στάδιο ξεχείλισε νιάτα, μαχητικότητα, πάθος και δίψα για νίκη. Η άψογη διοργάνωση από την προπονήτρια Μαρία Κερασίδου και όσους συνέλαβαν και βοήθησαν έπαιξε τον ρόλο της.

Στο κύπελλο αυτό συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος Καράτε ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ με 18 αθλητές στα αγωνίσματα του ΚΑΤΑ και του KUMITE με μεγάλη επιτυχία! Συνολικά κατέκτησε 6 χρυσά, 4 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια.

Τα μετάλλια κατέκτησαν:

Χρυσά:
ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (2)
ΜΠΕΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΕΒΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
ΣΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΖΕΛΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Αργυρά:
ΝΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΕΒΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΕΤΡΟΥΛΑ
ΣΑΜΣΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

Χάλκινα:
ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2)
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (2)
ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΛΛΗ ΕΜΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (2)
ΣΙΝΑΝΑΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΟΥΓΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 
Ο αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για της επιτυχίες τους, τους παλιούς και έμπειρους αλλά και όσους έπαιρναν μέρος για πρώτη φορά! Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλους. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση .







 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.