Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

The Bricklayer: Το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έγινε… στρατηγείο της CIA – Τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας



Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως στρατηγείο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ – CIA, γίνονται και σήμερα τα γυρίσματα μίας σημαντικής σκηνής για την πλοκή της ταινίας «The Bricklayer».

Στο «πλατό» του δημαρχείου ξεναγήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του γιατί η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται πρωταγωνίστρια σε μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.

Ο κ. Ζέρβας υποδέχθηκε στο γραφείο του την πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev και τον παραγωγό Rob Van Norden. «Μέσα από αυτήν την ταινία, που η πλοκή της διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη, προβάλλεται όλη η πόλη με γυρίσματα σε διάφορες περιοχές, στα Λαδάδικα, στην Άνω Πόλη, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Δημαρχείο μας. Περιμένω με ανυπομονησία την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία αυτή θα αποτελέσει ακόμη έναν καλό λόγο, για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη μας», ανέφερε.

Το ενδιαφέρον της Nina Dobrev προκάλεσε το jukebox στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας της διάλεξε Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η ίδια επέλεξε στη συνέχεια το «Imagine» του John Lennon.

Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr: 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.