Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας: Απεργιακό κάλεσμα 1ης Μάη 2022Όλοι την Κυριακή 1η Μάη 11.00πμ στην απεργιακή συγκέντρωση του εργατικού κέντρου Πέλλας στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 1ης  ΜΑΗ 2022.
-ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ
-ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ 
-ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ  ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΑΤΑ ΜΑΣ

Το Εργατικό κέντρο Πέλλας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους  ανέργους τους συνταξιούχους, όλους τους πολίτες της Πέλλας, στην 24ωρη Πανεργατική – Πανελλαδική Απεργία της 1 Μάη  και την Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11.00πμ στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά.

Η 1η Μάη εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης είναι και ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.

Την 1η Μάη, ενώνουμε τη φωνή της εργατικής τάξης στην Ελλάδα για την αποκατάσταση της ειρήνης, της δημοκρατίας, της κοινωνικής προόδου και της δικαιοσύνης στην Ουκρανία και σ΄ όλο τον κόσμο.

Απαιτούμε μεταξύ άλλων, μέτρα στήριξης των εργαζομένων στη χώρα μας. Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών διατάξεων που οδηγούν στο στραγγαλισμό των συλλογικών και ατομικών εργατικών.

Όλοι την Κυριακή 1η Μάη 11.00 π.μ. στην απεργιακή συγκέντρωση του εργατικού κέντρου Πέλλας,  στον ομαδικό τάφο, στα Γιαννιτσά.

Από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.