Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου ΕΠΑΛ και 2ου ΓΕΛ ΓιαννιτσώνΣτην τελική ευθεία μπαίνει η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου  ΕΠΑΛ και του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών.
"Μετά το 1ο  ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, το Γυμνάσιο Καρυώτισσας και το Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου, ήρθε η σειρά του 2ου  ΕΠΑΛ και του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών  να αποκτήσουν καλύτερη ενεργειακή απόδοση.  Θερμομόνωση, νέα κουφώματα, νέα σκίαστρα κ.α. θα κάνουν πιο όμορφη και πιο άνετη  την παραμονή στο σχολείο των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Καλύτερα σχολεία σημαίνει και καλύτερη παιδεία, γι΄ αυτό πάντα έχουμε ως προτεραιότητα τα προβλήματα των σχολικών εγκαταστάσεων και φροντίζουμε για την ένταξη των σχολείων μας στα κατάλληλα χρηματοδοτικά προγράμματα", δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. 

Οι συμβάσεις ανέρχονται σε  573.207,62 ευρώ  για το 2Ο  ΕΠΑΛ και 469.420,57  ευρώ για το 2ο  ΓΕΛ Γιαννιτσών,  αναμένεται να ολοκληρωθούν σε  δεκαέξι μήνες από την υπογραφή τους  και συγχρηματοδοτούνται  από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»  και το Ευρωπαϊκό  Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). 

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.