Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα εξετάσεων κορωνοϊού στη Σκύδρα τον Απρίλιο 2022Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει με το παρόν το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού για το μήνα Απρίλιο. 
Έτσι, λοιπόν, Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Σκύδρας (πλαϊνή είσοδος αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου) κάθε Παρασκευή του Απριλίου 2022, και συγκεκριμένα: 1, 8, 15 και 29 του μηνός, κατά τις ώρες 11:30΄έως 15:30’, για την εξέταση κάθε ενδιαφερόμενου. Σημειώνεται ότι για τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση. 
Οι προϋποθέσεις για την εξέταση παραμένουν ίδιες, δηλ.: οι εξεταζόμενοι μπορούν να είναι ηλικίας από πέντε ετών, θα πρέπει να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους και να τηρούν όλα τα υφιστάμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης του ιού.
Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τους πολίτες για τη συνεργασία, όπως και τα μέσα ενημέρωσης για τη συμβολή τους στην πληροφόρηση  των ενδιαφερομένων.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.