Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δήμαρχος Σκύδρας υποδέχθηκε το νέο Διοικητή της 2 Μ/Κ Μεραρχίας ΠεζικούΤον Υποστράτηγο Αριστείδη Ηλιόπουλο, νέο Διοικητή της 2 Μηχανοκίνητης (Μ/Κ) Μεραρχίας Πεζικού, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με  αιρετούς συνεργάτες της.
 Η Δήμαρχος Σκύδρας ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο που τίμησε με την επίσκεψή του το Δήμο και ταυτόχρονα τον συνεχάρη για την προαγωγή του και την ανάληψη της διοίκησης της Μεραρχίας μας.
Στη συνέχεια η Δήμαρχος παρουσίασε τα ανθρωπογεωγραφικά χαρακτηριστικά, τις δράσεις  και τις προοπτικές του Δήμου Σκύδρας, ενημερώνοντας παράλληλα για την εξέλιξη του ζητήματος της επιστροφής μέρους των δύο Στρατοπέδων στην ιδιοκτησία του Δήμου και του αιτήματος της παραχώρησης στο Δήμο Σκύδρας ή της ενοικίασης – με συμβολικό τίμημα -  του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σκύδρας κι όχι της μίσθωσής του στην τιμή που έχει ορίσει το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.), αφού πρόκειται για φορείς του δημοσίου και στην ουσία το δημόσιο θα πληρώνει το δημόσιο.
Η Δήμαρχος έδωσε έμφαση στην παρουσίαση των ζητημάτων της αγροτικής οικονομίας, απασχόλησης κι  επιχειρηματικότητας που αποτελούν τη βάση ανάπτυξης του Δήμου Σκύδρας κι ευρύτερα. Ακολούθησε συζήτηση.
Ο Υποστράτηγος Αριστείδης Ηλιόπουλος ευχαρίστησε θερμά  για την υποδοχή και την ενημέρωση και πρόσφερε στη Δήμαρχο το έμβλημα της Μεραρχίας ως αναμνηστικό.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές για υγεία και συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της 2 Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού.
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.