Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θλίψη από τον πρόωρο χαμό του 58χρονου προέδρου της Δάφνης Κυρ. Τσεγγελίδη


Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Δάφνης του Δήμου Σκύδρας ο ξαφνικός χαμός  του 58χρονου προέδρου της Κοiνότητας Κυριάκου Τσεγγελίδη.
Η είδηση του θανάτου του προέδρου της κοινότητας και συνταξιούχου αστυνομικού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο νοσοκομείο Έδεσσας όπου διακομίστηκε την ίδια μέρα μετά από ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του, έπεσε σαν "κεραυνός" στην Δάφνη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στα κοινά αφού εκλέγεται εδώ και χρόνια συνεχώς. 
Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να προσδιοριστούν από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Η δήμαρχος Σκύδρας
Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, αναφέρει τα εξής στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: 
"Τι άσχημη και θλιβερή είδηση ήταν αυτή… 
Γιατί Θεέ μου, γιατί προεδράρα μας; 
Λέξεις και λόγια δεν υπάρχουν για να περιγράψουν το πως αισθανόμαστε όλοι οι φίλοι και συνεργάτες σου… επί δύο συνεχείς θητείες, δώσαμε κοινούς αγώνες για το καλό και το σωστό, όπως και σε προηγούμενη θητεία στο παρελθόν…
Κάναμε σχέδια και όνειρα για τη Δάφνη… για τη Δάφνη που τόσο αγαπούσες… χάρηκες που εντάχθηκε προς υλοποίηση η παιδική χαρά, χάρηκες με την κατάθεση μελέτης για νέες αγροτικές ασφαλτοστρώσεις στο χωριό, χάρηκες με όλα αυτά που κάναμε και σχεδιάσαμε να κάνουμε… δεν πρόλαβες, πρόεδρέ μου, να τα δεις κι αυτό πονάει, γιατί ήσουν νέος και είχες όνειρα και άλλα περίμενες και άλλα περιμέναμε… 
Καλό Παράδεισο Πρόεδρέ μας".

Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν Πέλλας
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του Συναδέλφου ε.α. ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ Κυριάκου ετών 58 κατ. εν ζωή Δάφνη Πέλλας.
Το Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Ν.ΠΕΛΛΑΣ και όλοι οι Συνάδελφοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό Παράδεισο φίλε Κυριάκο

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Από ξαφνικιτιδα και αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε για τον αριθμό των συνανθρώπων μας στην Πέλλα που έχασαν τη ζωή τους από παρόμοιες αιτίες την τελευταία πενταετία , καθώς και τους τελευταίους 18 μήνες;

      Διαγραφή
  2. Σήμερα ενημερώθηκα για την ξαφνική απώλεια του πολύ αγαπητού πρόεδρου και φίλου Κυριάκου , όλα αυτα τα χρόνια είχαμε μία άψογη συνεργασία και πραγματικά το κενό που αφήνει ο Κυριάκος είναι τεράστιο!!! Καλό Παράδεισο φίλε μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.