Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημαθία: Δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων για επεισόδια στον ποδοσφαιρικό Μ.Αλεξ.Τρικάλων – ΑΕ Λευκίμμης



Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 5 ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Ειδικότερα, προχθές (3 Απριλίου 2022) το απόγευμα, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Μ.Αλεξ.Τρικάλων – ΑΕ Λευκίμμης για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, τα παραπάνω άτομα τραυμάτισαν με σωματική βία, δύο άτομα στις κερκίδες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της περιοχής και μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας, αποχώρησαν. 

Νωρίτερα, εντός του αγωνιστικού χώρου, σημειώθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας και του διαιτητή του αγώνα, που έλαβε τέλος μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας υποβλήθηκαν εγκλήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων ατόμων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.