Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Μακεδονία: Πάνω από 700 κλήσεις από την Τροχαία το Πάσχα



Περισσότερες από 700 κλήσεις έκοψαν οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές της Κεντρικής Μακεδονίας το διήμερο του Πάσχα κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενήργησαν, με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο. Οι περισσότερες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ελέγχθηκαν συνολικά 3.159 οχήματα στους νόμους της εδαφικής αρμοδιότητας της Κ. Μακεδονίας (Σέρρες, Ημαθία, Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα και Κιλκίς), ενώ βεβαιώθηκαν 722 παραβάσεις. Από αυτές 253 συνδέονταν με υπερβολική ταχύτητα, 21 με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 448 με διάφορες άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατά το ίδιο διάστημα και στις παραπάνω περιοχές, σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα 19χρονο μοτοσικλετιστή, σε οικισμό των Σερρών.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.