Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΣ Καστοριάς - Ίκαροι Γιαννιτσών 82-68



Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα για την δέκατη όγδοη και τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας οι Ίκαροι γνώρισαν την ήττα από την τοπική ομάδα της Καστοριάς με σκορ 82-68. 
Στο Πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν "μουδιασμένες" με την Καστοριά να προηγείται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (21-20).Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τους Ικάρους να προσπαθούν να αντιδράσουν., Όμως η Καστοριά κλείνει το ημίχρονο με προβάδισμα (42-35)
Τρίτη περίοδος και η ομάδα της Καστοριάς ανεβάζει στροφές σε άμυνα και επίθεση χωρίς το σύνολο του Κοουτς Οκλαλιωτη να μπορεί να ακολουθήσει αυτόν το ρυθμό (63-48).Τετάρτη και τελευταία περίοδος και το παιχνίδι παίρνει μορφή διαδικαστικού χαρακτήρα με τελικό νικητή την ομάδα της Καστοριάς(82-68). 
Η προσπάθεια των Ικάρων Γιαννιτσών ολοκληρώθηκε με αυτό το παιχνίδι και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ κατηγορία μετά τον υποβιβασμό τους. 

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM(Οκλαλιώτης): Καραχισαρίδης 2, Σπόντης 3, Μαρκίδης 6, Σανκαρέ 11, Παουλεάνου 12(1), Ελευθεριάδης 3, Σαμαράς 15(5), Οκλαλιώτης 3(1), Χαριστός 3, Παπαδόπουλος 10(1).

 Ίκαροι Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.