Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αίτημα για έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών θα καταθέσει η ΠΕΔ-ΚΜ στα αρμόδια υπουργεία



Αίτημα για την έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών όλων των δήμων για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών τους που έχουν αυξηθεί δραματικά, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, πρόκειται να καταθέσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) στα αρμόδια υπουργεία. Η σχετική απόφαση ελήφθη στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ όπου αναφέρθηκε ότι η κατάσταση επιδεινώνεται λόγω των ανατιμήσεων στο φυσικό αέριο και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ΠΕΔ-ΚΜ καταδίκασε, άλλωστε, την πρόσφατη εμπρηστική επίθεση που εκδηλώθηκε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου Παύλου Μελά.

Κατά την αποτίμηση των αποτελεσμάτων της άτυπης συνάντησης των δημάρχων που συγκάλεσε προ ημερών η ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, τόνισε ότι δεν ελήφθησαν ολοκληρωμένες απαντήσεις από την πολιτεία, η οποία πρέπει να γνωρίζει ότι τα θέματα που απασχολούν τους δήμους είναι τόσο πιεστικά που θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμη και αυτή καθ΄αυτή τη λειτουργία των δήμων.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.