Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με εκπροσώπους της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Τοπική Διοίκηση Πέλλας)



Με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χριστοδούλου και άλλα μέλη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Τοπική Διοίκηση Πέλλας) πραγματοποίησε συνάντηση, στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής. Η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών αριθμεί περισσότερα από 300.000 μέλη, σε 62 χώρες του κόσμου και αποτελεί μία παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας, φυλής, θρησκείας και άλλων. Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ όλων των Οργανώσεων της Αστυνομίας και των πολιτών, με πλούσιες δράσεις που βασίζονται στην προώθηση και διάδοση της φιλίας χωρίς σύνορα. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δάνης Τζαμτζής ενημερώθηκε για τις δράσεις της οργάνωσης και συζήτησε την υποστήριξη δράσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην ΠΕ Πέλλας. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η συμβολή της ΠΕ Πέλλας στην υλοποίηση της Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2022, στο Λουτράκι Αλμωπίας. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν αστυνομικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα επιτρέψουν την προώθηση σημαντικών ζητημάτων ασφάλειας και φόντο την ιστορία και εξαιρετική φύση της Πέλλας. Όπως τόνισε ο κ. Τζαμτζής, «η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό και υποστηρίζει τη δράση προσώπων και φορέων με κοινωνικό και πολιτιστικό περιεχόμενο που, ταυτόχρονα, συνδυάζονται με την προβολή και βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της Πέλλας».

 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.