Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυροσβέστης κλήθηκε για απεγκλωβισμό σε τροχαίο και ήταν η γυναίκα του



Πυροσβέστης στην Πηνεία κλήθηκε να απεγκλωβίσει άτομο που ενεπλάκη σε τροχαίο και προς έκπληξή του είδε πως εντός του τουμπαρισμένου αυτοκινήτου βρισκόταν η σύζυγός του.

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα κινούνταν με το αυτοκίνητό της στο δρόμο ανάμεσα σε Κεραμιδιά και Κρυονέρι, λίγο μετά την τοποθεσία Τζαμί. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και μετά από τρελή πορεία σε παρακείμενο χωράφι ανατράπηκε δίπλα σε στάβλο.

Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας προκειμένου να απεγκλωβίσει την οδηγό του αυτοκινήτου. Όμως ένας εκ του πληρώματος του πυροσβεστικού έμεινε «στήλη άλατος», αντικρίζοντας την οδηγό του οχήματος που ήταν η γυναίκα του. Το αρχικό του σοκ ξεπεράστηκε άμεσα μιας και δεν αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα και τελικά τη συνόδευσε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.