Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία οι διαγνωστικές εξετάσεις από Ιατρική Κινητή Μονάδα σε Αξιούπολη και Ευρωπό (φωτο)Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση Διεξαγωγής Διαγνωστικών Εξετάσεων από Ιατρική Κινητή Μονάδα που διοργάνωσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο  Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου στην Αξιούπολη με Γυναικολόγο, Παιδίατρο και Ωτορινολαρυγγολόγο και στις 27 Απριλίου στον Ευρωπό με Γυναικολόγο και Παιδίατρο. Προς εξέταση προσήλθαν συνολικά 75 άτομα.
Η Κινητή Ιατρική Μονάδα προσέφερε υπηρεσίες εξέτασης και καθοδήγησης (υπερηχογράφημα και ιατρική εξέταση) και ενημέρωσε το γυναικείο πληθυσμό για την αναγκαιότητα προληπτικής εξέτασης, ώστε να επιτευχθεί έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου. 
Το τελευταίο διάστημα ο τομέας της Δημόσιας Υγείας δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας του  Covid-19, η πρόληψη και η ενημέρωση στο ζήτημα της υγείας αποτελεί την βασική μας προτεραιότητα. Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να αναζητoύμε εναλλακτικές λύσεις για την καλύτερη πρόληψη και ενημέρωση των πολιτών, ώστε να αποτρέψουμε την περαιτέρω επιβάρυνση των δεικτών δημόσιας υγείας. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.