Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου



Στο σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της πόλης της Σκύδρας, ο Δήμος Σκύδρας φιλοξένησε, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου. 
Επρόκειτο για την Α΄ δρομική φάση, όπως χαρακτηρίζεται, του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου για την ηλικιακή ομάδα Κ 14 που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) της Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Σκύδρας.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου υποδέχθηκε και καλωσόρισε  με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου τις αθλήτριες - αθλητές, τους κριτές, τους προπονητές, τους συνοδούς, τους γονείς κι όλους τους προσκεκλημένους και φιλάθλους.
Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Σκύδρας ευχαρίστησε όλες κι όλους για την παρουσία και τη συμμετοχή τους, έδωσε τα συγχαρητήρια της στους διοργανωτές, στους προπονητές και στους γονείς που προσανατολίζουν τα παιδιά στην αθλητισμό και στην άμιλλα. Μίλησε για τη βαρύτητα και την προτεραιότητα που δίνει ο Δήμος Σκύδρας στη νεολαία και στον αθλητισμό, αναφέρθηκε στα έργα και στις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, είτε μέσα στον εσωτερικό είτε στον ανοιχτό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, των οποίων έργων - παρεμβάσεων ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 575.000€ κι επισήμανε ότι  έπεται συνέχεια. Σήμερα στην πράξη με τους αγώνες αυτούς των όμορφων παιδιών μας τελούνται τα εγκαίνια αυτών των έργων για τα οποία αργότερα θα γίνει επίσημη τελετή. Η Δήμαρχος Σκύδρας ευχαρίστησε θερμά όλες κι όλους τους συμμετέχοντες, τους συντελεστές και τους φιλάθλους, τόνισε ότι ο Δήμος πάντα στήριζε και θα στηρίζει τέτοιες δράσεις κι εκδηλώσεις κι ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια.
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλήτριες κι αθλητές σωματείων από τους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας, και συγκεκριμένα:
Α.Ο. Σκύδρας «Πέλλα», Γ.Σ. Έδεσσας, Εδεσσαϊκή Γ.Ε, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ΟΦΚΑ Φίλιππος Γιαννιτσών, Φ.Ο. Αριδαίας, Γ.Ε. Νάουσας, Βικέλας Βέροιας, Γ.Α.Σ. Μελίκης, Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας, Βέλος Αλεξάνδρειας.
Οι αθλήτριες – αθλητές αγωνίστηκαν στα εξής αγωνίσματα:
Αγώνας ταχύτητας 60μ., Άλμα σε μήκος (απλό), Αγώνας vortex, Αγώνας τρεξίματος διαδρομής 1.200μ.
Αλυτάρχης των αγώνων ήταν ο πολύπειρος Νικόλαος Μίλτσης ο οποίος εκφράστηκε επαινετικά για τη συνεργασία με το Δημοτική Αρχή και την άριστη κατάσταση του αθλητικού χώρου τέλεσης των αγώνων.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο. Σκύδρας «Πέλλα» Κωνσταντίνος Φερφέλης δήλωσε τα εξής:
«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που φιλοξενήσαμε στο καινούργιο μας γήπεδο τις ομάδες στίβου Πέλλας και Ημαθίας στο πρώτο επίσημο πρωτάθλημα στίβου του ΣΕΓΑΣ για την ηλικιακή ομάδα Κ14., αλλά και για τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και σωματείων. Ευχαριστώ θερμά τη Δήμαρχό μας Κατερίνα Ιγνατιάδου για την κατασκευή του γηπέδου του στίβου και για την άριστη διοργάνωση των αγώνων με τον ΣΕΓΑΣ. Όλοι μας νιώθουμε ευχαριστημένοι που επιτέλους μετά την πανδημία τα παιδιά μας έλαβαν μέρος σ΄ένα τέτοιο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Καλή συνέχεια σ΄όλους».  
Επόμενο ραντεβού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας, στις αρχές Ιουνίου, για τη διοργάνωση των συνεχιζόμενων αγώνων του συγκεκριμένου διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου. 
stsk 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.