Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση της ΔΔΕ Πέλλας: «Εικονογραφημένο Λεξικό Φυσικής για το Σχολείο - ΕΛεΦυΣ»



Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας α
νακοινώνεται ότι:

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε.  Πέλλας σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Παπαδόπουλο Χρήστο, του 3ου ΠΕΚΕΣ της Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας, οργάνωσαν δίωρη, διαδικτυακή, επιμορφωτική συνάντηση, με τη μορφή  βιωματικών εργαστηρίων και θέμα: «Εικονογραφημένο Λεξικό Φυσικής για το Σχολείο -  ΕΛεΦυΣ» . Το Ε.Λε.Φυ.Σ αποτελεί μια πρωτότυπη ερευνητική πρακτική  του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ) και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.), προτεινόμενο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής  (ΙΕΠ) στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δραστηριοτήτων και στην ενότητα «Δημιουργώ & Καινοτομώ» στον τομέα   STEM .
H επιμορφωτική συνάντηση   πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 12.00 μ.μ., με εισηγήτρια την κ. Σαμαντά Αγγελική - Δρ Διδακτικής Φυσικών Επιστημών.  Εκπαιδευτικοί της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση.
Ευχαριστούμε θερμά την κ.  Σαμαντά Αγγελική – Δρ. Διδακτικής Φυσικών Επιστημών, η οποία ήταν η εισηγήτρια της διαδικτυακής συνάντησης και της οποίας η συμβολή ήταν καθοριστικής σημασίας στην επιτυχία της.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 
ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΕΜΤΖΕΣ 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.