Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη φυλακή η Πισπιρίγκου μετά την απολογία της



Στη φυλακή οδηγείται η 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε για όσα της καταλογίζονται στην δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Φεύγοντας από τα δικαστήρια, η 33χρονη δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, αναχώρησε για τη ΓΑΔΑ, προκειμένου από εκεί να μεταφερθεί στις φυλακές.

Ο δικηγόρος της είπε ότι, στο άκουσμα της απόφασης, η 33χρονη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφρασε έντονη ανησυχία για τις συνθήκες κράτησής της και για την ασφάλειά της.  Όπως είπε, δήλωσε έκπληκτη, καθώς περίμενε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η 33χρονη από την Πάτρα παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αρνούμενη ότι είναι η υπαίτια της δολοφονίας του 9χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σου ευχομαι να μην προλαβεις να εισαι στη δικη, σκυλα κ@ριολα. Θεια δικη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.