Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμου ΈδεσσαςΣτο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας του Δήμου Έδεσσας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή.
Η ευρεία agenda της συνάντησης περιλάμβανε τον εξοπλισμό λειτουργίας του πολυχώρου Μέγας Αλέξανδρος, τον περιφερειακό δρόμο του παλιού Αγίου Αθανασίου, τις βοηθητικές υποδομές στο νέο Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας, αλλά και την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου στην κοίτη του ποταμού Εδεσσαίου με την αποκατάσταση του χώρου των πρανών και των φυτεύσεων. 
Επίσης, συζητήθηκε η συνεργασία των φορέων για την πραγματοποίηση βελτιωτικών παρεμβάσεων στη σήμανση του οδικου δικτύου.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:
«Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, όπως και με τον Ιορδάνη Τζαμτζή, μας συνδέουν δεσμοί φιλίας και άριστη συνεργασίας. Μία συνεργασία που έχει ως στόχο την βελτίωση της ζωής των πολιτών και τη συνδρομή στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου. 
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρήκαμε λύσεις σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι, μέσα σε πνεύμα καλής συνεργασίας και προσφοράς στον τόπο μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.