Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματεία και Φορείς Ν.Πέλλας: Μετά από παρέμβαση πέτυχαν διακανονισμό εξόφλησης λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος με ευνοϊκότερους όρους



Την προηγούμενη Παρασκευή εκπρόσωποι σωματείων και φορέων του νομού Πέλλας που συμπορεύονται αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα προχώρησαν με οργανωμένη παρέμβαση σε εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη Σκύδρα, απαιτώντας να μην κοπεί το ρεύμα σε κατοικία ηλικιωμένης γυναίκας συνταξιούχου. 
Το αποτέλεσμα δικαίωσε το σύνθημα « δύναμη μας ο οργανωμένος συλλογικός αγώνας », απέδειξε περίτρανα τη σημασία της αλληλεγγύης. Η εταιρεία πήρε πίσω τον εκβιασμό με τον οποίο «έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό» της γυναίκας απαιτώντας εξόφληση φουσκωμένου λογαριασμού χωρίς να συζητάει όρους διακανονισμού, σε αντίθετη περίπτωση θα την άφηναν χωρίς ρεύμα! 
Οι εκπρόσωποι των σωματείων και φορέων κατέθεσαν στην εταιρεία ψήφισμα με το οποίο απαιτούσαν να μην γίνει καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, να συζητηθούν ευνοϊκοί όροι εξόφλησης του λογαριασμού, βάσει των δυνατοτήτων της. Σήμερα (Τρίτη), η εταιρεία επικοινώνησε με την συγκεκριμένη κυρία, συμφώνησε στην αποπληρωμή του λογαριασμού της σε δόσεις, με ευνοϊκότερους όρους από τους αρχικούς. 
Τα εργατικά σωματεία και οι φορείς του κινήματος δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν μόνο του! Δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπή ηλεκτροδότησης, κανένα πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας, δεν θα αφήσουμε κανέναν χωρίς ρεύμα, θέρμανση, φαγητό στο τραπέζι. Για το σκοπό αυτό οργανώνουμε τα επόμενα βήματα μας.  Όσο θα αγριεύουν οι διαθέσεις τους, τόσο θα δυναμώνει η οργάνωση και η αλληλεγγύη μας. 
Όλοι στις συσκέψεις που θα γίνουν την Τετάρτη 27 Απρίλη, για να αποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας μέσα από τα σωματεία μας και τους φορείς
Γιαννιτσά: 7μ.μ. Πλατεία ΕΠΟΝ (Πεζόδρομος)
Έδεσσα: 7μ.μ. Μικροί Καταρράκτες
Όλοι στις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά την Κυριακή 1η Μάη
Γιαννιτσά: 11π.μ. Πλατεία ΕΠΟΝ (Πεζόδρομος)
Έδεσσα: 11π.μ. Μικροί Καταρράκτες

Εκ μέρους των  σωματείων και φορέων Νομού Πέλλας
Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας
Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Νομού Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα
Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (Ε.Ν.Ι.Π.)
Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ
Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης «Ομόνοια»
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «Ο Αγρός»
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Πέλλας «Ενότητα» (Μπλόκο Γυψοχωρίου)

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.