Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκθεσης εικονογραφίας στο Πολύκαστρο: «Από τα Πάθη στην Ανάσταση»



Την Παρασκευή  15 Απριλίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια της έκθεσης εικονογραφίας της Adela Alexe με τίτλο «Από τα Πάθη στην Ανάσταση».

Την έκθεση παρουσίασαν ο Αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος Πάπαρης και η Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας.
Στην εκδήλωση συμμετείχε  η βυζαντινή παιδική χορωδία της Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου και παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Γ.Α.Π. π. Βυσσαρίων, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Χρήστος Δραγανίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο πρώην δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας,ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας Χρήστος Γκαντίδης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βάιος Βαιτσίδης, εκπρόσωποι της εκκλησίας. φορέων και συλλόγων και πολίτες του Δήμου μας. 
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Μεγάλη Τετάρτη κατά τις ώρες 10.00-13.00. 







  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.