Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Δήμαρχο ΠέλλαςΑντιπροσωπεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Πέλλας  επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας και Διοικητής του τμήματος τροχαίας Έδεσσας κ. Κων/νος Χριστοδούλου, ο Διοικητής του  τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών κ. Βασίλειος Πλούγαρλης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Απόστολος Φάκκας,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Πέλλας κ. Ιωάννης Κατσικάς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Τζοβελέκης. 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν το δήμαρχο για τη δράση και τις πρωτοβουλίες της Ένωσης και να ζητήσουν τη συνεργασία του για το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο – Φιλική Συνάντηση του Ελληνικού Τμήματος που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Πέλλα. 
Ο Δήμαρχος τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Πέλλας θα στηρίξει έμπρακτα τη μελλοντική τους εκδήλωση αλλά και κάθε δράση ανάδειξης των αρχών και αξιών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, όπως είναι η αγάπη, η φιλία και η αλληλεγγύη. 

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.