Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη ΔΕΕΠ Πέλλας και ΟΝΝΕΔ Πέλλας στα Γενικά Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας (φωτο)


Σήμερα Μ. Πέμπτη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟΔΕ) Πέλλας και της ΟΝΝΕΔ Πέλλας στα Γενικά Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας. Στόχος της επίσκεψης των οργανώσεων ήταν η ενημέρωση των μελών για θέματα της λειτουργείας των νοσοκομείων, καθώς και συζήτηση με υγειονομικούς, διοικητικούς και λοιπούς υπαλλήλους. Επιπλέον τα μέλη των τοπικών οργανώσεων προσέφεραν λαμπάδες εν όψει της Ανάστασης, στο προσωπικό του νοσοκομείου. 
Στις επισκέψεις παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Πέλλας κ. Ουραηλίδης Θεοδόσης, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Πέλλας κ. Αργυρός Βασίλης, ο Ταμίας της Δ.Ε.Ε.Π Πέλλας κ. Κουρουκτσίδης Ηλίας, η υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής της Δ.Ε.Ε.Π κα. Πλιούτα Κωνσταντίνα, η Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο ΝΔ Αλμωπίας κα. Πέγιου Χρυσάνθη, ο Αντιπρόεδρος της Δημ.Τ.Ο ΝΔ Έδεσσας κ. Καρΐτσος Χρήστο, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας κ. Χατζηλιάδης Μάκης, ο Τομεάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ κ. Κελαντώνης Αλέξανδρος, η Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Έδεσσας της ΟΝΝΕΔ Κ. Τσιτιρίδου Αθηνά και το μέλος της Δημ.Τ.Ο Πέλλας της ΟΝΝΕΔ κ. Λάμπρου Αντώνης. 
Η Δημ.Τ.Ο ΝΔ Πέλλας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της, μέλος της Δ.Ε.Ε.Π Πέλλας και θεσμικό μέλος του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, Δημήτρη Μαντοκούδη. 
Ευχαριστούμε θερμά τους Διοικητές των νοσοκομείων κ. Λόγγο και κ. Δόντσο που μας υποδέχτηκαν. Καλή Ανάσταση σε όλους!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.