Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νικητές οι μαθητές του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης στους αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας στην ΈδεσσαΤην Παρασκευή 08 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Έδεσσας Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας μεταξύ μαθητών/τριών του 1ου ΓΕΛ Έδεσσας και του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης. Το κάθε σχολείο συμμετείχε με δύο ομάδες.
Συγκεκριμένα διαγωνίστηκαν : η 1η ομάδα του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης με την 1η ομάδα του 1ου ΓΕΛ ΄Εδεσσας καθώς και η 2η ομάδα του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης με την 2η ομάδα του 1ου ΓΕΛ ΄Εδεσσας. 
Νικητές αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης. 
Τα βραβεία επιδόθηκαν στους νικητές και στους/στις συμμετέχοντες/ουσες από τον Αναπληρωτή Διευθυντή Δ.Ε. Πέλλας, κ. Δημήτριο Γερεμτζέ, και τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων, κ. Παύλο Περπερίδη.
Οι μαθητές/τριες απόλαυσαν τη διαδικασία και επιπλέον επιτεύχθηκε ο βασικός στόχος των Αγώνων Επιχειρηματολογίας που είναι η καλλιέργεια της σκέψης και η επαφή των μαθητών/τριών με θέματα που, ενώ δεν διδάσκονται στα σχολεία σε ειδικό και συγκεκριμένο μάθημα, βρίσκονται διάχυτα σε όλο το εύρος της διδακτέας ύλης και είναι ευρύτερα γνωστά από τον Τύπο και τα ΜΜΕ. Μέσω των Αγώνων οι μαθητές/τριες εξασκούνται να σκέφτονται λογικά, ώστε να είναι ικανοί/ες να καθορίζουν με ακρίβεια τα κεντρικά σημεία των θεμάτων που τους δίνονται, να παρουσιάζουν τις απόψεις τους με πειστικά επιχειρήματα και να αντιμετωπίζουν με ετοιμότητα τις ερωτήσεις που τους τίθενται.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους/ες, εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες. Ιδιαίτερα τονίζεται η συμβολή του 1ου ΓΕΛ Έδεσσας και της Διευθύντριας, κ. Χριστίνας – Ντιάνας Ενέ, για την φιλοξενία της διοργάνωσης.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 
ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΕΜΤΖΕΣ     

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.