Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Τζαμτζής: Πάνω από όλα η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους - Άρχισε ο καθαρισμός των ρεμάτων στην Πέλλα



Η αντιπλημμυρική προστασία αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με επίκεντρο τον καθαρισμό των ρεμάτων στο σύνολο των περιοχών ευθύνης της . 
Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ» μεταξύ της ΠΕ Πέλλας και της αναδόχου εταιρείας, συνολικού ποσού  148.500 ευρώ. 
Η σύμβαση προβλέπει εργασίες απομάκρυνσης αυτοφυούς βλάστησης, απορριμμάτων και φερτών υλικών καθώς και παρεμβάσεις για τη διασφάλιση της ομαλής ροής των υδάτων και τη διάνοιξη της κοίτης των ρεμάτων.
«Ενεργούμε υπεύθυνα και προληπτικά για την αποφυγή ενδεχόμενων πλημμυρικών φαινομένων και καταστροφών», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, Χρήστο Λούγκα. « Αδιαπραγμάτευτο μέλημά μας αποτελεί η προστασία των συμπολιτών μας και των περιουσιών τους από έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που όλο και συχνότερα προκαλεί η κλιματική αλλαγή». 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Με 70% έκπτωση που έδωσε ο εργολάβος, το έργο πως θα γίνει κ. Τζαμτζή αναρωτήθηκες.
    Η σε δουλεύουν οι τεχνικές υπηρεσίες ή εσύ δουλεύεις του πολίτες της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.