Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανανέωσε για την άνοιξη την κουζίνα σου με αυτές τις πινελιές



Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά στα σπίτια μας κι εμείς σκεφτόμαστε πώς θα την αναδείξουμε μέσα από αυτά. Δεδομένου ότι η κουζίνα φιλοξενεί τις καθημερινές μας καλλιτεχνικές ανησυχίες, θα πρέπει να τη μετατρέψουμε στον καλύτερο καμβά για αυτές. Είτε αυτές οι αλλαγές αφορούν τα έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/ ή τα αξεσουάρ της, στόχος μας είναι να εναρμονιστούμε με τη νέα εποχή.
Ας δούμε τέσσερις βασικές συμβουλές, για να δημιουργήσουμε το προσωπικό μας στούντιο – μαγειρείο, με λίγες πινελιές άνοιξης τριγύρω.

1. Βάλε τέχνη και χρώμα
Τα καδράκια που βλέπεις σε καταστήματα με είδη διακόσμησης, έχουν λόγο ύπαρξης. Και αυτός είναι να προσθέτουν ένα χαρούμενο ύφος στο σύνολο του χώρου. Διάλεξε 1-2 από τα πιο καλόγουστα και βάλε τα στην κουζίνα σου. Δεν είναι μόνο τα έπιπλα κουζίνας που κάνουν τη διαφορά, αλλά και τα αντικείμενα που τα περιτριγυρίζουν.

2. Ένας τοίχος αφιερωμένος στην άνοιξη
Αν σκέφτεσαι να κάνεις μία ολική ανακαίνιση κουζίνας, τότε σκέψου να διατηρήσεις κάποια «κομμάτια» της άνοιξης ως μόνιμα. Μια ιδέα είναι να βάψεις έναν τοίχο πράσινο ή κίτρινο ανοιχτό, με χρώματα δηλαδή κατεξοχήν ανοιξιάτικα. Ή, αντί να βάψεις, να βάλεις πλακάκια τέτοιου χρώματος, μαζί με άλλα λευκά που θα διατηρούν μια ισορροπία. Για να μην είναι το αποτέλεσμα αυτό παράταιρο τις υπόλοιπες εποχές, διάλεξε έπιπλα κουζίνας σε μίνιμαλ στυλ, ώστε να δένουν όλα μαζί καλύτερα.

3. Ράφια αντί για ντουλάπια
Μένοντας πιστοί στο concept της ανακαίνισης, θα ήταν μια καλή ιδέα εκεί που θα είχες μόνο ντουλάπια, να δημιουργούσες και ράφια. Στα ράφια αυτά μπορείς να έχεις το ανοιξιάτικο σερβίτσιο σου on display, ώστε να το χαίρεσαι εσύ και ο ήλιος που θα μπαίνει. Η άνοιξη δεν είναι εποχή για να κρύβεις τη χαρά. Φρόντισε, λοιπόν, να αναδεικνύεις το αισιόδοξο ύφος της διακόσμησής σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

4. Μην υποτιμάς τα «αξεσουάρ» άνοιξης
Φυτά με πολύχρωμα κασπό, πετσέτες και ποτηρόπανα σε ανοιξιάτικα / λουλουδάτα μοτίβα και θεματικές χαρτοπετσέτες είναι μικρές πινελιές που προσθέτουν έναν ζωντανό τόνο άνοιξης στην κουζίνα σου. Η αλλαγή του χαλιού επίσης σε ένα πιο ελαφρύ, όπως και η αλλαγή των κουρτινών, παίζουν κομβικό ρόλο στο ανοιξιάτικο ύφος της κουζίνας σου. Το φως που θα μπαίνει αβίαστα μέσα από τις ανοιξιάτικές σου κουρτίνες θα φωτίζει τα νέα σου έπιπλα κουζίνας, όπως και όλα τα αντικείμενα που έχεις στα ράφια της.
Θα έχεις καταλάβει ότι η άνοιξη δεν είναι εποχή, αλλά ολόκληρο mindset. Άσε το μυαλό σου να ανοίξει όπως ο καιρός, και δώσε στον εαυτό σου ένα ηλιόλουστο περιβάλλον μαγειρικής δημιουργίας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.