Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΓΕΛ Αξού πρωταθλητής στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου



Με μεγάλο νικητή το Γενικό Λύκειο Αξού έληξε ο τελικός αγώνας του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Σκύδρας, κερδίζοντας το Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αριδαίας ''Νίκανδρος Παπαϊωάνου'' με σκορ 4-5 στην ''ρουλέτα'' των πέναλτι, αφού ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.
Στο 25΄ο Αταλασίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0
Στο 33΄ ο Χατζηαλεξιάδης με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-1
Στην εκτέλεση των πέναλτι ένα πέναλτι για την ομάδα της Αριδαίας κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και το άλλο το απέκρουσε ο Μαντζούκης, ενώ για την ομάδα της Αξού ένα πέναλτι απέκρουσε ο Κόγιος.

Άριστη η διαιτησία των Θ. Μιχαηλίδη – Αθ. Λιάβα (Ένωση Πέλλας) και Κ. Παρίσση (Γυμναστής).

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:
1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας (Στ. Χριστιανίδης): Κόγιος, Κουτράδι, Παπαντωνίου, Ελευθεριάδης, Νούσκας, Τσολερίδης, Αλούπης, Αριτζόγλου, Μπάρδι (55΄Χατζηαναγνώστου), Αταλασίδης, Ζηλλής
ΓΕΛ Αξού (Κ. Παπαδόπουλος): Μαντζούκης, Καλιοντζής (66΄Δούμος), Φυντάνης, Σιμηχανίδης, Θωμαΐδης, Μαρούκας (58΄Παμπάρης), Καρυπίδης, Καραϊσαλίδης, Πεπλές, Χατζηαλεξιάδης, Καστερίδης. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.