Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών



Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας στον διοικητή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών Ευάγγελο Λόγγο, καθώς και στο εξαίρετο ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ: Ε.Γκονέζου, Β.Καρυπίδου, Β.Ράντου, Χ.Παπαγεωργίου, στον φυσιοθεραπευτή Δ.Μητκούδη, σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και στην ιατρό Ε.Τσότσιου, οι οποίοι έσκυψαν επάνω στο παιδί μας Σταύρο Χασαπίδη σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής του.
Μένουμε βαθιά συγκινημένοι που με σεμνότητα, ενδιαφέρον, ευγένεια και επαγγελματικό ήθος, μας εμπνεύσατε εμπιστοσύνη, μας ενθαρρύνατε και αντέξαμε. 
Πιστεύοντας πως είναι το ελάχιστο που σας οφείλουμε, πάντα θα σας ευχαριστούμε. 

Με ευγνωμοσύνη Οικ. Κων/νου Χασαπίδη

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Στην όλη βελτίωση της κατάστασης του αγαπητού Σταύρου συνέβαλε επίσης αποφασιστικά η συμμετοχή τών φυσιοθεραπευτριων του νοσοκομείου Γιαννιτσων οι οποίες με επαγγελματική ευσυνειδησία και ανθρωπιά βοήθησαν στο μέγιστο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα Χασαπιδου5 Απριλίου 2022 στις 11:27 μ.μ.

      Ευχαριστούμε το προσωπικο όλων των ειδικοτήτων , τον καθένα ξεχωριστά και όλους όσους έδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση τους για τον άνθρωπο μας . Είναι τόσοι πολλοί που νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη !!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.