Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή στις ΔΟΥ Γιαννιτσών και Έδεσσας



Τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) Γιαννιτσών και Έδεσσας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αιφνιδιαστικά ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής. 

Ο κ. Πιτσιλής επισκέφθηκε πρώτα τη ΔΟΥ Γιαννιτσών όπου είχε συνεργασία με τον προϊστάμενο Δημήτρη Πετκόπουλο και στελέχη της υπηρεσίας, ενώ επισκέφθηκε όλα τα γραφεία των εργαζομένων. Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Γιαννιτσών ενημέρωσε τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για ζητήματα της υπηρεσίας, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις συνθήκες εργασίας στο κτίριο όπου στεγάζεται η εφορία. Ο κ. Πιτσιλής ενημερώθηκε για το πολύ καλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών από τη ΔΟΥ Γιαννιτσών και μίλησε για την ανάγκη αξιοποίησης της τεχνολογίας από πολίτες και υπαλλήλους, αφού ως γνωστόν λόγω πανδημίας ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει επιταχυνθεί τα δυο τελευταία χρόνια.  

Αμέσως μετά ο Διοικητής της ΑΑΔΕ αναχώρησε για την Έδεσσα, όπου επισκέφθηκε την ΔΟΥ και είχε συνεργασία με τον προϊστάμενο Αντώνη Καλαϊτζίδη και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.