Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Νασιούλας: Συγκίνησε η παρουσία Εμφιετζόγλου στον Άγιο Δημήτριο (φωτο)



Συγκίνησε η παρουσία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενος από τον Ιωάννη Νασιούλα και την σύζυγό του Βασιλική, ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης προσήλθε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου στον εμβληματικό ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης για τους Χαιρετισμούς της Παναγίας και τον Ακάθιστο Ύμνο.

Με το πέρας της μυσταγωγίας, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου προσκήνυσε το λείψανο του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτη.

Η παρουσία του προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα με αφορμή τα εγκαίνια του Πολιτικού Κέντρου του κόμματος στην οδό Τσιμισκή 123 το απόγευμα της Πέμπτης 7 Απριλίου.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη Ιωάννης Νασιούλας σημείωσε σχετικά: “Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου έχει στην καρδιά του την Θεσσαλονίκη, απ’ όπου και ξεκίνησε την εκπληκτική του διαδρομή. Έχει στον νου του την Μακεδονία, για την οποία παλεύει χωρίς περιστροφές και υπεκφυγέ. Έχει στον πυρήνα του στρατηγικού του σχεδιασμού τα αισθήματα των Ελληνίδων και των Ελλήνων που οφείλουν και θα γίνουν σεβαστά”.

Ιωάννης Νασιούλας
Επικεφαλής ψηφοδελτίου Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ακόμη κλαίω από την συγκίνηση, μετά πήγε και για πατσά αλλά δεν μας το γράψατε γιατί;πρέπει να ξέρουμε όλες τις κινήσεις του μεγάλου ΠΑΤΡΙοΤΗ με ο και όχι με ω έχει διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά αυτοί οι ντεμεκ μπατριωτες έχουν ένα πρόβλημα με τις μασκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.