Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυρκαγιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Ένας νεκρός και πολλοί εγκλωβισμένοι (βίντεο)



Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (6/4) στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, λόγω φωτιάς που ξέσπασε περίπου στις 9 το πρωί στην κλινική covid.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την φωτιά έβαλε ένας νοσηλευόμενος στην συγκεκριμένη κλινική που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, στην οποία, αυτήν την στιγμή, βρίσκονται 20 ασθενείς, οι περισσότεροι από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας γιατρός και μία ειδικευόμενη έχουν εγκλωβιστεί στο γραφείο τους, ενώ στον διάδρομο υπάρχει πυκνός καπνός και δεν μπορούν να τους προσεγγίσουν.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
Πριν από λίγο, ένα απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο, όπου ξέσπασε η φωτιά.  

Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί ο Διαμαντής Χλωρός, διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου, στο συγκεκριμένο κτήριο απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά, νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό που νοσούν βαριά.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η φωτιά ξεκίνησε από ασθενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, διασώθηκαν μέχρι στιγμής 35 ασθενείς από τον 2ο και 3ο όροφο της Β’ Πνευμονολογικής, εκ των οποίων ο ένας έχει διασωληνωθεί και φέρει εγκαύματα, και τρεις νοσηλεύονται σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου, με αναπνευστικά προβλήματα.

Τι προκάλεσε τη φωτιά
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο που άναψε ασθενής!
Συγκεκριμένα, ασθενής με κορωνοϊό ο οποίος ήταν διασωληνωμένος, έβγαλε τη μάσκα οξυγόνου και άναψε τσιγάρο!
Αποτέλεσμα ήταν ν’ αρπάξει φωτιά, η οποία πάρα πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στην υπόλοιπη πτέρυγα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που ανασύρθηκε νεκρό από τους Πυροσβέστες είναι και το άτομο που άναψε το τσιγάρο.
Σημειώνεται ότι στη Β’ Πνευμονολογική, η οποία λειτουργεί ως πτέρυγα covid, υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.