Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Ανάδειξη της Ιστορικής και Αγωνιστικής Μαραθώνιας Διαδρομής Πέλλα - Θεσ/νίκη, βράβευση Δημάρχου Πέλλας (βίντεο)



Στα πλαίσια των δράσεων του 16ου Διεθνούς Μαραθωνίου ''Μέγας Αλέξανδρος''- bwin, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας, η ανάδειξη της Ιστορικής και Αγωνιστικής Μαραθώνιας Διαδρομής Πέλλα - Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε περιήγηση των προσκεκλημένων δημοσιογράφων από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας και ακολούθησε τιμητική βράβευση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού χώρου.

Ο Δήμαρχος Πέλλας καλωσόρισε τους ανθρώπους του Τύπου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για να γνωρίσουν την αφετηρία της διαδρομής του Μαραθωνίου δρόμου, την ιστορική Πέλλα την γενέτειρα του οραματιστή Μεγάλου Αλεξάνδρου. 
Κατά την βράβευσή του συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή για την διοργάνωση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος και τόνισε «είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε». 
 








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.