Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπέροχη εκδρομή στην Αθήνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του δημοτικού σχολείου Γαλατάδων



Μία υπέροχη εκδρομή στην Αθήνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων  του δημοτικού σχολείου  Γαλατάδων. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάβανε  επίσκεψη στο Αττικό πάρκο, το μουσείο της ακρόπολης,  την Ακρόπολη με τον Παρθενώνα, το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Βουλή,  το Ζάππειο Μέγαρο,  το Σύνταγμα με την προεδρική φρουρά και τις Θερμοπύλες. Στη βουλή τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τον συνεργάτη του Βουλευτή Πέλλας κ Λάκη Βασιλειάδη τον οποίο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως για αυτό.  

Ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία ήταν και η παρακολούθηση θεατρικής παράστασης του Εθνικού θεάτρου, με τίτλο το "Το αγόρι στο θεωρείο" που συγκίνησε και συγκλόνισε μικρούς και μεγάλους θεατές. Επίσης η βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μαζί με την περιήγηση στα στενά της πλάκας και στο  Μοναστηράκι με την Ερμού. 

Ευχαριστούμε πολύ το ταξιδιωτικό γραφείο των Αφών  Περπερίδη από την Σκύδρα για την άψογη διοργάνωση του ταξιδιού, την διαμονή, την διατροφή και τις ξεναγήσεις που παρείχε στη διάρκεια της εκδρομής.  Επίσης τον  πρόεδρο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κ Γιάννη Στογιαννίδη που διοργάνωσε την καλύτερη εκδρομή  και το δάσκαλό μας τον κύριο Φίλιππο  Μηλώση,  όλους τους συνοδούς γονείς που έβγαλαν εις πέρας το απαιτητικό αλλά ιδιαιτέρως ενδιαφέρον πρόγραμμα  και φυσικά τα παιδάκια μας που ήταν όλα υπέροχα και υπάκουα.  Μια εμπειρία μοναδική για όλους, μικρούς και μεγάλους. 

Σύλλογος Γονέων δημοτικού σχολείου  Γαλατάδων

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.