Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H σύσκεψη συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας Δήμου ΈδεσσαςΣύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Έδεσσας για την πολιτική προστασία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην συνεδρίαση από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σαμλίδης, η Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα και στελέχη του δήμου, όπως επίσης εκπρόσωποι από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που είναι το Αστυνομικό Τμήμα Έδεσσας, η ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας, η Διεύθυνση Δασών Πέλλας, το Δασαρχείο Έδεσσας, το ΕΚΑΒ και η Ραδιολέσχη Έδεσσας.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και συντονισμός της δράσης των φορέων εν όψει τις αντιπυρικής περιόδου. Αναλυτικότερα, συζητήθηκε ο σχεδιασμός των δράσεων που αφορούν σε προληπτικό καθαρισμό βλάστησης για μείωση κινδύνου πυρκαγιάς, διασφάλιση επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, συντονισμό της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, αξιοποίηση εθελοντικών οργανώσεων πολιτικής προστασίας, συντήρηση εξοπλισμού πυρόσβεσης και θέματα ενημέρωσης του κοινού.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.