Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ Play Offs (3η): Ηττήθηκε στην Κατερίνη ο Εδεσσαϊκός, νέα νίκη Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών επί του Βαφύρα Δίου!


 


Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στην Κατερίνη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play off της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ το Σάββατο 2/4, με την ΑΓΕΠ να κερδίζει στις λεπτομέρειες την ομάδα του Εδεσσαϊκού, που πάλεψε για το ροζ φύλλο αγώνα μέχρι το τέλος. Νέα σπουδαία νίκη του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, αυτή τη φορά κόντρα στον Βαφύρα Δίου. Δεν αγωνίστηκε στην Κατερίνη ο Σκυδραϊκός, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στα χαρτιά 20-0 από τον Βατανιακό.

Για τις θέσεις 9-12 η ομάδα του Εδεσσαϊκού αγωνίστηκε στην Κατερίνη κόντρα στην ΑΓΕ Πιερίας, σε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι των δύο ομάδων με συναρπαστική εξέλιξη. Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση πραγματοποίησαν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου παρά την πίεση των γηπεδούχων τους βρήκε μπροστά στο σκορ (38-41). Τα πάντα άλλαξαν στο 3ο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν απόδοση στην άμυνα τους, δέχτηκαν μόνο 8 πόντους και πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης και τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τους γηπεδούχους να είναι πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν στα τελευταία δευτερόλεπτα τη νίκη.

Για τις θέσεις 13-16 η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών φιλοξένησε τον Βαφύρα Δίου, σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον του σε όλη τη διάρκεια του. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε ένα ελαφρύ προβάδισμα στη λήξη του (34-36). Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει πόντο-πόντο και στο 3ο δεκάλεπτο με τα πάντα να κρίνονται στο τέλος. Πιο αποφασιστικοί οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο κράτησαν το προβάδισμα τους μέχρι το τέλος και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ 69-65
Διαιτητές: Ευφραιμίδης - Φελεκίδης
Δεκάλεπτα: 18-22, 38-41, 56-49, 69-65
ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Ζαδές 6, Παναπακίδης, Βαϊτσόπουλος 11(2), Καραγιάννης 24(6), Μέλιος 3, Παππάς Π. 1, Κουρκούτας 15(3), Λάππας 7(1), Σαλταπίδας, Τριγώνης 2, Παππάς Γ., Κισκίνης.
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Βάτσης): Πέτκος 10, Αδάμ, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης 2, Βάτσης, Παπαβραάμ 7(1), Σταυρόπουλος 9(3), Πασχαλίδης 14(1), Κληντσάρης 11(1), Κατσάρας 12.

ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ 65-59
Διαιτητές: Μητώνας - Χάνος
Δεκάλεπτα: 21-20, 34-36, 48-46, 65-59
ΓΑΣ Μ.Αλέξ.Γιαννιτσών (Κασιμίδης): Βένος, Σταμενίτης, Γεωργιάδης, Καραφύλτσης 13(2), Βουλγαρίδης, Πονόπουλος 15, Στόϊτσης 2, Παπαδόπουλος Γ. 11, Μωυσίδης 13, Ποζουκίδης 5(1), Τσιτερίδης 2, Μόσχου 4.
ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Τσιμήτρης 14(1), Παχής, Καραμπατάκης 5(1), Κακαμούκας 8(1), Καραγεώργης 2, Αυτζόγλου 8(2), Σιώκας 2, Κυπαρίσσης 2, Λαμπονίκος 12, Ταρενίδης 6.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.