Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΑ Πέλλας - ΔΑ Φλώρινας 0-2 (φωτο)



Συνεχίστηκε το 20ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων με διοργανωτή το παράρτημα Βορείου Ελλάδος, όπου στην 3η αγωνιστική η ΔΑ Πέλλας αντιμετώπισε στο γήπεδο Μελισσίου την αντίστοιχη της ΔΑ Φλώρινας από την οποία ηττήθηκε με σκορ 0-2, σε ένα ισοδύναμο και αμφίρροπο παιχνίδι.
Σκόρερ
Στο 64΄ο Χρηστάκης με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ 0-1, ενώ στο 89΄ο Λάσκης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με πλασαριστό σουτ έκλεισε το σκορ στο 0-2

Άριστη η διαιτησία των Θ. Μιχαηλίδη – Παρούτογλου – Κουκούλη της Ένωσης Πέλλας

Οι ομάδες αγωνίσθηκαν ως εξής: 

ΔΑ Πέλλας (Γιώργος Χατζίδης): Χατζίδης, Μαναβάκης, Πετρίδης (62΄Τσιλιγιάννης), Δεβετζής, Βασιλειάδης (46΄Ιωαννίδης), Τόσιος, Πασχαλίδης, Χατζηγιάννης (46΄Τσιγγενόπουλος), Μουρμούρας (77΄Μπόλας), Κιοσελάκης, Τράιος ( (74΄Γώτσιος).

ΔΑ Φλώρινας (Χρήστος Κουτσιπέτρος): Ταφίλης, Τάντσης, Στογιαννόπουλος, Λαβασίδης (58΄Κουτσιπέτρος), τριανταφύλλου, Βιδίνης, Λάσκης, Χρηστάκης, Τσουτσουλής, Ζηλάκης, Καρακώστας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.