Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ακίνητα 100 εκατ. ευρώ πουλάει η Εθνική ΤράπεζαΠακέτο ακινήτων αξίας περίπου 100 εκατ. ευρώ δρομολογεί προς πώληση η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του ομίλου που αριθμεί πάνω από 4.000 ακίνητα. Σύμβουλος έχει οριστεί η Deloitte και στόχος είναι η διαδικασία να ανοίξει το γ΄ τρίμηνο του έτους και να ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους. 
Το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, και με βάση όσα αναφέρονται στην ετήσια οικονομική έκθεση περιλαμβάνει την πλειονότητα των 360 ακινήτων του ιστορικού χαρτοφυλακίου της τράπεζας αξίας περίπου 110 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουν ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο REO με στόχο την αποεπένδυση. 
Το 2021 οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου ανήλθαν σε 393 ακίνητα αξίας περίπου 124 εκατ. ευρώ, από τα οποία ακίνητα αξίας περίπου 52 εκατ. ευρώ διατέθηκαν από τη διαδικτυακή πύλη της τράπεζας μέσω ηλεκτρονικών διαγωνισμών ή με τη διαδικασία του «buy now».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.