Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια της 12ης Ανθοέκθεσης Δήμου Πέλλας (βίντεο)



Με την παρουσία πολιτών, σε μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά έγιναν την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 8.00 το βράδυ, στο προαύλειο του Πολύκεντρου, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, τα εγκαίνια της 12ης Ανθοέκθεσης, του αγαπημένου και καταξιωμένου θεσμού που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο ο δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Πέλλας.
Η κορυφαία περιβαλλοντική εκδήλωση του Δήμου ξεκίνησε επίσημα στο χώρο του Πολύκεντρου, στα Γιαννιτσά και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 Μαϊου. Ο χώρος μετατράπηκε σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και είδη ανθοκομίας, με γλάστρες και διακοσμητικά, που αναδύουν το άρωμα της Άνοιξης.
Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εκθέτες και παραγωγούς που συμμετέχουν στην φετινή Ανθοέκθεση, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωσή της.
Στα εγκαίνια συμμετείχε και το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών με τους:
Γιώργο Σφακιανάκη: Κρητική Λύρα
Αλέξη Στεφανίδη: Ποντιακή Λύρα
Μητκούδη Βασίλειο: Γκάιντα Θράκης - νταούλι
Ιωάννη Ανδρόνογλου: Κρητικό Λαούτο 
12anthg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.