Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΑΣΠΕ 18ο Golden Cup: Το χάρηκαν με την ψυχή τους! (φωτο)



Έπεσε η αυλαία στο 18ο Golden Cup που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη. Το Πανελλήνιο Τουρνουά, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC από τις 26 ως τις 28 Απριλίου, με πολλά παιδικά χαμόγελα, νέες φιλίες, διασκέδαση και συναρπαστικούς αγώνες για τα περισσότερα από 600 παιδιά που έλαβαν μέρος.
Στο κατάμεστο από παιδιά αθλητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι ομάδες που συμμετείχαν στις ηλικιακές κατηγορίες Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8, χειροκροτήθηκαν και αποχώρησαν με πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες, κρατώντας τα ομαδικά και ατομικά βραβεία τους!
«Η χαρά και η… ανανέωση των ραντεβού για τα επερχόμενα Golden Cup, που πλέον γράφουν τη δική τους ιστορία τόσο για τις «προσωποποιημένες» αθλητικές εκδηλώσεις, όσο και την άρτια οργάνωση, μας δίνουν δύναμη», ανέφερε η υπεύθυνη του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου για να συνεχίσει:
«Φιλοσοφία μας, ήταν και παραμένει η χαρά της συμμετοχής, όπου πάντα πρωταγωνιστές στο γήπεδο είναι τα παιδιά. Να μη δίνεται έμφαση στο αποτέλεσμα, το οποίο καμία λογική δεν έχει στις αναπτυξιακές ηλικίες. Για το λόγο επικροτούμε τις ομάδες για την προσπάθεια που καταβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Ασφαλώς και οι ομάδες που καταφέρνουν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους τελικά σηκώνουν το… ψηλότερο κύπελλο, αλλά για τους διοργανωτές δεν θα είναι ποτέ ζητούμενο! 
Ουσιαστικό κέρδος είναι οι εμπειρίες και η κοινωνικοποίηση! Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τα τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών Golden Cup του ΟΑΣΠΕ, έχουν γίνει θεσμός και αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα με συγκεκριμένη άποψη και φιλοσοφία».
Στο 18ο Golden Cup συμμετείχαν 32 τμήματα από 15 διαφορετικούς συλλόγους και από 7 διαφορετικές ΕΠΣ της χώρας, ενώ το παρών έδωσε με τρία τμήματα η JOKER FC από τη Φούρκα Σκοπίων.
1. ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Αλμωπός Αριδαίας, Ακαδημία Σκύδρας
2. ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΟΤ Τρίκαλα
3. ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΣ Ιόνια Ακαδημία
4. ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ Ξάνθης
5. ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Απόλλων Κ. Σχολαρίου
6. ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΑΟΚ Σερρών
7. ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΕ Αρης, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Πανοράματος, Strikers, Ακαδημία Νεάπολης «Γ. Κούδας», Bebides 2000, Ajax Stars

Για την ιστορία οι κατατάξεις των ομάδων ανά κατηγορία είχαν ως εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ14
1. AJAX STARS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2. AOT ΤΡΙΚΑΛΑ
3. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U12
1. COERVER ΠΑΝΟΡΑΜΑ
2. JOKER FC
3. ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΡΟ.ΜΑ)
4. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U10
1. ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΡΟ.ΜΑ)
2. ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ 
3. BEBIDES 2000
4. COERVER ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U8 
1. JOKER FC 
2. ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΡΟ.ΜΑ)
3. COERVER ΠΑΝΟΡΑΜΑ
4. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ 
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του ΟΑΣΠΕ εκφράζουν πολλές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες συλλόγους, στα παιδιά, στους γονείς που στηρίζουν καθημερινά τους μικρούς αθλητές να κάνουν το άθλημα που αγαπούν, στους συνεργαζόμενους φορείς, στο αθλητικό κέντρο Planet FC για την άψογη φιλοξενία, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, τους ακούραστους εθελοντές και όλους συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση του 18ου Golden Cup. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου μετά το Πάσχα, με την υπόσχεση αναβάθμισης κι ευχή να ξαναβρεθούν οι ίδιοι και ακόμη περισσότεροι ακόμη στα γήπεδα. 
Δώρα Ιωακειμίδου
Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ)
Tηλ. επικοινωνίας: 6977 856866












 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.