Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Ανακύκλωση στην πηγή αποβλήτων τηγανελαίων στο 19ο Νηπιαγωγείο ΓιαννιτσώνΓια μία ακόμη χρονιά το τμήμα Ανακύκλωσης της Δ/νσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του δήμου μας, το 19ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών και η Ionian Recycle πιστοί στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Πολιτική για την προστασία του Περιβάλλοντος πέτυχαν μια ακόμη ανταποδοτική επιβράβευση!
Έχοντας συλλέξει όλη την χρονιά πάνω από 100 λίτρα χρησιμοποιημένου τηγανελαίου κέρδισαν 10 μαξιλάρια, με τα οποία τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν τις δράσεις στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του νηπιαγωγείου, ως ετήσια ανταπόδοση για την ορθή χρήση των αποβλήτων τηγανελαίων από τις οικογένειες των νηπίων! 
Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την αξία της ανακύκλωσης αλλά και της ανταπόδοσης της ορθής διαχείρισης υλικών που για όλους νοούνται ως απόβλητα. 
Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού συλλογής των αποβλήτων τηγανελαίων παρέδωσαν τα μαξιλάρια και οι υπάλληλοι του δήμου Πέλλας, ενημέρωσαν και επιβράβευσαν τα παιδιά και το νηπιαγωγείο για την ευαισθητοποίηση και την υπευθυνότητα που δείχνουν απέναντι στο περιβάλλον.
Τα παιδιά τέλος επιφύλασσαν μια έκπληξη στους εκπροσώπους  τους συνεταιρισμού.  Τους παρέδωσαν το κλειδί του σχολείου θέλοντας με αυτήν την πράξη να δηλώσουν την χαρά που νιώθουν κάθε φορά που η ανταπόδοση των λίτρων σε τηγανέλαιο κάνει το σχολείο τους καλύτερο! 


Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.