Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Ν. Παπαϊωάννου» κάνουν κομποστοποίησηΣτα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ», οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Ν. Παπαϊωάννου», δημιούργησαν με την βοήθεια των καθηγητών του Τομέα Γεωπονίας περιοχή κομποστοποίησης στον αύλειο χώρο του σχολείου.
Διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για την ενημέρωση των πολιτών και εδώ και αρκετές Πέμπτες επισκέπτονται την λαϊκή αγορά την ώρα που κλείνει και συλλέγουν όλα τα φρούτα και τα λαχανικά που προορίζονται για πέταμα. 
Την Πέμπτη 5 Μαΐου, την δράση είδαν από κοντά ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιάντσης Δημήτριος καθώς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου κ. Πολυξένη Νάνου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το έργο των παιδιών , τους έδωσαν πολλά συγχαρητήρια και υποσχέθηκαν να είναι δίπλα στα παιδιά σε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες που προάγουν την ιδέα της κυκλικής οικονομίας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.