Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα εξετάσεων κορωνοϊού στη Σκύδρα το Μάιο 2022Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού θα συνεχιστεί  στη Σκύδρα για το μήνα Μάιο, ως εξής: 
Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Σκύδρας,  κάθε Παρασκευή του Μαΐου 2022, δηλαδή: στις 6, 13, 20 και 27 του μηνός, κατά τις ώρες 11:30΄έως 15:30’ 
Οι προϋποθέσεις για την εξέταση παραμένουν ίδιες, δηλ.: οι εξεταζόμενοι μπορούν να είναι ηλικίας από πέντε ετών, θα πρέπει να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους και να τηρούν όλα τα υφιστάμενα μέτρα υγιεινής για την ανάσχεση της διάδοσης του ιού.
Ας υπογραμμιστεί ότι παρά τη σταδιακή άρση των μέτρων καλό κι ασφαλές είναι να συνεχίζουμε να εξεταζόμαστε παρακολουθώντας την πορεία της υγείας μας και να προστατεύουμε τους εαυτούς και τους συνανθρώπους μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.