Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα εξετάσεων κορωνοϊού στη Σκύδρα τον Ιούνιο 2022Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα συνεχιστεί στη Σκύδρα, τον Ιούνιο του 2022, η υλοποίηση του προγράμματος των δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα: Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Σκύδρας, κάθε Παρασκευή στις 3,10,17 και 24 Ιουνίου 2022, κατά τις ώρες 11:30΄έως 15:30’ 
Οι προϋποθέσεις για την εξέταση παραμένουν ίδιες: οι εξεταζόμενοι μπορούν να είναι ηλικίας από πέντε ετών, θα πρέπει να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους και να τηρούν όλα τα υφιστάμενα μέτρα υγιεινής για την εξάλειψη της διάδοσης του ιού.
Ως Δήμος Σκύδρας ευχαριστούμε κα πάλι τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τους συμπολίτες μας για τη συνεργασία στον αγώνα πρόληψης και καταπολέμησης του κορωνοϊού. Επίσης, τα μέσα ενημέρωσης για τη διάχυση της αντίστοιχης πληροφόρησης.
Ευχόμαστε σ΄ όλους ένα δροσερό και ξεκούραστο καλοκαίρι!
Από το Γραφείο Τύπου
 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.