Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Παρασκευή απολογείται ο δράστης του βιασμού 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής



Στον Εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκε το πρωί ο δράστης του βιασμού 22χρονης στην  παραλία “Χελώνα” της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ο οποίος παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματοςι.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, έκανε ηλιοθεραπεία μόνη της σε παραλία της περιοχής, όταν την πλησίασε αυτός ο άνδρας και τη βίασε. Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, ενώ νωρίτερα είχε δεχτεί να γίνει λήψη DNA για να αποδειχτεί η αθωότητά του. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε δύο ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό, ο 56χρονος ήταν ισοβίτης για ανθρωποκτονία και εξέτιε την ποινή του στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας σε καθεστώς ημιελευθερίας ως «λογοτιμητής». Πρόκειται για ένα ημιελεύθερο καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο ο κρατούμενος έχει δώσει τον λόγο της τιμής του πως δεν θα αποδράσει. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.