Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

ΚΙΛΚΙΣ
Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν χθες (22 Μαΐου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ημεδαπός άνδρας και αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει 3 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης προώθησής τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή τους. 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Εξιχνίαση κλοπής
Από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (21 Μαΐου 2022) το μεσημέρι,  σε παραλία της Χαλκιδικής, αφαίρεσε από λουόμενο 1 φωτογραφική μηχανή, αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.