Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: 43χρονος μήνυσε νυχτερινό κέντρο καταγγέλλοντας ότι αντί για νερό του σέρβιραν… χλωρίνη



Ένας 43χρονος μήνυσε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη για σωματική βλάβη από αμέλεια όταν αντί για νερό, όπως θεώρησε, του σέρβιραν χλωρίνη.

Ο 43χρονος διασκέδαζε με την παρέα του το βράδυ του Σαββάτου (14/5), στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο και ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Όταν όμως ήπιε το νερό αισθάνθηκε ότι είχε καυστική γεύση  και φοβήθηκε πως κατανάλωσε… χλωρίνη. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η υγεία του πάντως δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Σε συνέχεια της μήνυσης που κατέθεσε (μετά τις ιατρικές εξετάσεις) συνελήφθη ο 57χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα, με την προσκόμιση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων σε δείγμα του υγρού που κατανάλωσε, αλλά και του ιατρικού φακέλου του καταγγέλλοντος.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.