Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κέντρο ''Δήμητρα'' Σκύδρας: Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης του Υπομέτρου 6.3Σήμερα Παρασκευή 13-05-2022 πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προγραμμάτων Κατάρτισης, στο πλαίσιο της ΔΡΑΣΗΣ 1.1.1: ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ του Υπομέτρου 6.3 «Ενισχύσεις για την Ανάπτυξη μικρών εκμεταλλεύσεων» του ΠΑΑ 2014-2020 για το έτος 2022. 

Με την παρουσία τους τίμησαν την πρώτη ημέρα κατάρτισης του προγράμματος με κωδικό 001 εκπροσωπώντας τον Δήμο Σκύδρας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κος Πασχαλίδης Σταύρος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Γίτσας Αθανάσιος. Αφού χαιρέτησαν και συζήτησαν με τους καταρτιζόμενους ενημερώθηκαν από το γεωτεχνικό προσωπικό του Κέντρου για τις διαδικασίες υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης. 

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Σκύδρας για την συνεχή συνδρομή του στο έργο που επιτελείται από τον Οργανισμό μας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.