Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη προϊστάμενος του Δήμου για το ατύχημα της 8χρονης σε παιδική χαρά



Μετά το ατύχημα της 8χρονης που έχασε το δάχτυλό της παίζοντας σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης, ο 62χρονος Προϊστάμενος διεύθυνσης κατασκευών και συντήρησης του τμήματος συντήρησης δημοτικών κτηρίων του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε αυτοβούλως το βράδυ της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα του άτυχου κοριτσιού είχε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου μετά το θλιβερό περιστατικό που αναστάτωσε την οικογένεια.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, όταν το 8χρονο κοριτσάκι έπαιζε στην παιδική χαρά και κατά τη διάρκεια παιχνιδιού χτύπησε σε τσουλήθρα, με συνέπεια να αποκολληθεί το δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr υποβλήθηκε σε επέμβαση πολλών ωρών προκειμένου να γίνει συγκόλληση του δακτύλου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.